Skip Navigation Links

Algemene informatie

Welkom op opvoedlink.nl. Hier vindt u de database Opvoedlink die een overzicht geeft van het preventieve aanbod voor jeugd in de 25 Overijsselse gemeenten en de gemeente Hattem.

In het kader van de oprichting van de Centra voor Jeugd & Gezin (CJG’s) is in 2009 gestart met het inventariseren van het lokale aanbod. De database geeft een overzicht van het productenaanbod op het gebied van de CJG-functies ‘Informatie en Advies’ en ‘Licht Pedagogische Hulp’. De informatie in de database is beschikbaar voor ambtenaren van gemeenten en CJG medewerkers. Hierdoor kan de database een belangrijke bijdrage leveren aan kwaliteit van de CJG’s en het gemeentelijke beleid. Daarnaast hebben medewerkers van de instellingen in de database natuurlijk ook toegang tot de informatie.

Om het volledige productenaanbod actueel te houden word momenteel gewerkt aan de doorontwikkeling van Opvoedlink. Deze taak is in handen van Arcon. Arcon verzoekt alle instellingen in de database dan ook om hun producten te verifiëren. Hierdoor kan aan iedere gemeente maatwerk worden geboden en kan de database bijdragen aan een kwaliteitsimpuls van het gemeentelijke beleid op het gebied van Jeugd worden verbeterd.

Voor het inzien van de database dient u inloggevens te hebben

Username:  
Password:  


Weet u uw wachtwoord niet meer? Klik dan op: Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen inlognaam en wachtwoord, kunt u deze via deze link aanvragen: Account aanmaken